select

Ovládací panely DPG od LINAKu - nový způsob nastavení výšky kancelářského stolu

Čtyři nové ovládací panely spatřily světlo světa, jsou však mnohem víc něž jen pouhé ovladače. Doplněny o příslušnou aplikaci se stávají řešením, které změní způsob, jakým jsou kancelářské stoly používány.

Produktové novinky:  28. května 2017

V průběhu běžného pracovního dne většinou všeci sedíme a máme jen velmi málo pohybu. Dělat to jinak je výzva, ale jak dosáhnout změny a udělat z používání nastavení výšky kancelářského stolu nový každodenní pracovní návyk? LINAK si vzal za cíl tuto globální výzvu vyřešit a výsledkem jsou nové ovládací panely zítřka – řešení, které uživatele zcela novým způsobem přivede k využívání možností výškově nastavitelných kancelářských stolů.

Čas postavit se s novými panely DPG   Čas postavit se s novými panely DPG

Řešení – nová rodina ovládacích panelů
Provedli jsme důkladný průzkum a konzultovali jsme s experty na behaviorální design. Na základě výsledků jsme vyvinuli řešení, které uživatele stolů vede k jejich využívání.

Řešení má jméno DPG a skrývá se za ním nová řada inovativních ovládacích panelů. Výsledky výzkumu hovoří o tom, že aby byl kancelářský stůl s nastavením výšky skutečné využíván musí mít ovladač tyto vlastnosti :

• Intuitivní
  • Motivační (připomíná uživateli)
  • Digitální
  DPG s připomenutím

Řada DPG zahrnuje 4 panely - od základního až po pokročilé verze se sofistikovanými funkcemi. Všechny čtyři varianty panelů DPG jsou intuitivní neboť pohyby stolu ovládají prostým naklopením panelu namísto mačkání tlačítek. Snáze už to ani nelze udělat.

Výzkumy potvrzují, že připomínání změny pozice do stoje během pracovního dne vede k častějšímu používání nastavení výšky stolu. Z tohoto důvodu je funkce připomenutí integrována ve třech ze čtyř panelů DPG. K připomenutí slouží světelný pruh na ovladači a/nebo upomínka v aplikaci na chytrém telefonu či tabletu.

Že je panel digitální znamená to, že ovládací aplikace je k dispozici pro různé platformy. Technologie Bluetooth® integrovaná ve třech ze čtyř panelů DPG umožňuje připojení pomocí Desk Control™ app . Stáhněte si ji a otevře se vám nepřeberná škála možností.

Synchronizace mezi platformami
Skutečně unikátní a inovativní. Veškerá data jsou samozřejmě synchronizována mezi různými platformami. Znamená to, že jakmile změníte nastavení např. v aplikaci nainstalované v telefonu projeví se změna automaticky i v počítači a v samotném ovládacím panelu.

DPG je zkrátka mnohem víc než jen ovládací panel – je to platforma pro nekonečné možnosti funkcí, která změní způsob využívání výškově nastavitelných kancelářských stolů.

DPG
Základní DPG1K Pokročilé verze DPG se sofistikovanými funkcemi

Pro bližší informace prosím kontaktujte Vaše místní zastoupení firmy LINAK nebo distributora.

LINAK je mezinárodní společnost, založená na jednoduchosti principu elektrického lineárního aktuátoru.
Poskytujeme výrobky, které zlepšují kvalitu života lidí a pracovního prostředí.
Updated: 30. května 2017 15:23